BMS Prestige

Demo Software

 

Pachetul BMS Prestige propune cele trei elemente ale soluției « BMS – Confort » (siguranță, securitate și gestiunea completă a sistemului electric), precum și managementul sistemului de climatizare și coordonarea tuturor sistemelor.

1. Gestiunea temperaturii

Încălzirea/răcirea în camerele principale este controlată în funcție de oră și de temperatura din cameră. De asemenea, este posibil controlul climatizării în salon/ sufragerie în funcție de prezența în această zonă. Pentru a obține acest efect se folosesc detectoarele de mișcare. Această tehnologie permite de asemenea un alt scenariu de climatizare pe timpul nopții (în funcție de un orar prestabilit) în scopul economisirii energiei electrice.

La geamuri/uși sunt amplasate contactoare pentru detectarea deschiderii acestora. Datorită acestor detectoare, climatizarea unei încăperi poate fi comandată automat după cum se dorește: fie poate fi oprită automat, fie poate fi oprită complet supapa de alimentare a sistemului de climatizare (în acest caz, va începe să se resimtă senzația de cald/rece treptat; pe măsură ce trece timpul, va exista tendința naturală de a închide geamul/ușa; această opțiune este recomandată pentru construcțiile turistice.), fie se schimbă valoarea de referință a temperaturii fără să se observe; această propunere este mai puțin radicală decât cele anterioare și totodată și cea mai comercială.

2. Stație meteorologică

Vă mai propunem și o centrală meteo cu care va comunica sistemul nostru domotic. Aceasta, pe lângă faptul că ne va comunica informații meteo, va permite stabilirea scenariilor de acțiune în funcție de predicțiile meteo. Software-ul nostru permite crearea unor scenarii diverse în funcție de:

  • viteza vântului;
  • temperatura exterioară;
  • intensitatea luminozității externe;
  • ploaie.

De exemplu, putem programa următorul scenariu: în cazul temperaturii exterioare ridicate se va selecta automat nivelul de umiditate din aer, ținând cont în același timp de prezența/absența mișcării în zona respectivă. Scenariul Ploaie-Vânt: în caz de averse sau furtuni, se activează închiderea automată a obloanelor.

3. Sonorizare (Deviz la cerere)

Putem de asemenea să realizăm și sonorizarea, care include unități audio și o unitate centrală cu 8 canale audio, un tuner FM, o intrare audio (3,5 mm jack) și 4 intrări audio-stereo opționale. Aceste unități audio pot fi plasate oriunde și pot fi controlate independent.

4. Telefonie (Deviz la cerere)

O altă opțiune care vă stă la dispoziție este centrala telefonică integrabilă în sistemul domotic. Astfel, va exista posibilitatea trimiterii mesajelor de alarmă, efectuarea de apel în cascadă în caz de probleme, utilizarea telefonului în loc de telecomandă.