BMS Security

Pachetul BMS Security asigură două elemente de bază: siguranță și securitate.

 

1. Sistemul anti-efracție

   Sistemul este compus din detectoarele de prezență care vor fi plasate în diverse zone ale construcției. Ele vor fi conectate la sistemul BMS, dacă se dorește pot fi implementate si cerințele sistemului de alarmă clasic format dintr-o centrală de alarmă cu o sirenă interioară, o sirenă exterioară și două tastaturi pentru introducerea codurilor. Detectoarele pot fi plasate la intrare și pe culoare, pentru o detectare eficientă a mișcării în zonele respective. De asemenea, oferta poate include detectoare în toate încăperile pentru o protecție integrală.
Iluminatul în toata vila va fi întrerupt automat când alarma intră în funcțiune. De asemenea, este posibilă programarea a două coduri fie pentru armarea alarmei și stingere luminilor, fie pentru armarea alarmei și stingere luminilor și a climatizării. Programare centralei se va realiza manual, de către client, sau prin pachetul de programare, ulterior. Oferta nu cuprinde armarea/dezarmarea de la distanță a alarmei, însă acest lucru este posibil. Putem să vă oferim o propunere personalizată după cerințele dumneavoastră.

2. Detecție incendiu si inundație

   Detectoarele de incendiu pot fi de două tipuri: termice sau optice. Plasate în bucătărie sau in zona centralei termice, acestea vor semnala o creștere anormală a temperaturii ambientale și vor declanșa automat alarma. In cazul nostru vom monta un detector de incendiu in zona bucătăriei sau a spațiului tehnic unde sunt centralele termice. Senzorii de inundație vor fi montați in bai si bucătărie pentru a preveni o eventuala inundație prin oprirea apei. Senzorul crepuscular ne va da informațiile de luminozitate, lansând astfel scenariile de zi sau noapte.

3. Alerte telefonice automate (opțional)

   Pot fi configurate mai multe numere de telefon pentru trimiterea unui mesaj text (configurabil) în cazul declanșării celor două alarme (anti-efracție și de incendiu).

4. Controlul accesului utilizând detectoarele biometrice, cărțile de securitate (inclus)

   Controlul accesului vă permite controlul tuturor ușilor, a porților, dar și accesul în funcție de persoană, sau de oră. Aceste informații sunt valabile și pentru celelalte oferte, pentru care vom descrie în continuare caracteristicile pe care acestea le dețin în plus.