Serviciile BTG Romania

Control iluminat în apartamente

Control iluminat în apartamente – această cerinţă cuprinde controlul individual al fiecărui circuit de iluminat, cu posibilitatea de a avea 2 scenarii inteligente presetate : Close All, Party (se aprinde Bucataria si Living).

bms 3
bms 25

Controlul Incălzirii apartamente

Controlul Incălzirii apartamente cu programe inteligente – această cerință permite Citire Umiditate și Temperatura Citire Telecomanda IR, citire economizor de energie, citire/comanda Yala electromagnetica. Configurarea unor scenarii de încălzire adaptate nevoilor utilizatorului, în scopul obținerii unui confort sporit la un consum optim minimizat. Propunem doua stari: “In house” și “Away” cu temperaturi diferite activabile în funcție de starea casei.

Reproiectare planuri electrice

Reproiectare planuri electrice – aceasta activitate cuprinde redesenarea circuitelor electrice de iluminat, prize și curenti slabi. Planșele rezultate vor fi predate către beneficiar și asumate de către proiectantul general. Nu sunt incluse ștampilele de verificator aceastea putând fi puse doar după ce proiectantul general își asumă și ștampilează proiectul.

bms 8
bms 20

Funcționalități SMART

Funcționalități SMART:

a. atunci cand o fereastră/ușă stă deschisă mai mult de 10 minute, se va reduce încălzirea până la nivelul de avarie și funcționarea la nivel de avarie pentru a evita un consum exagerat și în același timp eventuala înghețare a instalației.

b. definirea modurilor de funcționare a casei activabile la apasare buton usa exit:

  1. “In house” – casa nu este armata deoarece proprietarul se afla in incintă, temperatura din casa va fi cea dorita si programata anterior de proprietar;
  2. “Sleeping” – casa este armată, proprietarul este in incintă, temperatura din casa este reglata pentru dormit, setata o data de proprietar;
  3. “Away” – casa este armată, proprietarul nu este in incintă, temperatura din casa este cea de default specifică consumului minim.

c. accesul in apartament se va efectua cu cardul unic de acces, valabil la interfonie pentru accesul in ansamblul residential.

d. se va oferi posibilitatea deschiderii automate a ușii din aplicația BMS in cazul in care se va monta Yală electromagnetică.

Security and Safety pentru apartamente

Security and Safety pentru apartamente- această cerință permite Citire senzori de fum, Citire sensor inundație, Citire contacte magnetice, citire economizor de energie, citire/comanda Yala electromagnetica și alertarea locatarului direct sau prin intermediul dispecerului atunci când au loc următoarele evenimente:

a. intrare neautorizata atunci cand apartamentul este in modul Away, In acest caz se alerteaza atât proprietarul cât și dispecerul.

b. alertă la fum.

c. alertă la inundație și scurgere de gaz cu posibilitatea de intrerupere automata a energiei electrice și a apei potabile la apartamentul avariat și la cele de sub el.

d. Scenariu de intrerupere a curentului la prize (cu exceptia frigiderului, a centralei termice si a aerului condiționat, care nu sunt incluse in sistemul de prize BMS) pentru protectia copiilor.

e. Opțiunea buton de panica, care atentioneaza dispecerul rezidențial, dispecerul actioneaza si solicita prezenta unei firme de Interventie si Paza.

bms 2
bms 1

Software si interfete mobile

Software si interfete mobile. – locatarul va avea o aplicatie mobila care va rula pe telefon si tableta, din care va avea acces la toate funcționalitățile standard prezentate, el de asemeni își va putea configurare si personaliza interfeța de comunicare pe telefon si tableta.